Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

om virksomheden

Hos Amanda Seafoods arbejder vi hver dag på at opfylde forbrugernes efterspørgsel efter ærlige og rene produkter. Vi udvikler konstant på eksisterende og nye produkter og sætter en ære i at fremstille sunde, bæredygtige produkter af høj kvalitet og stræber altid efter, at vore produkter skal kunne bære Nøglehulsmærket. 

Vores ambition er at være Danmarks seafood leverandør nr. 1. Vores produkter markedsføres under følgende brands: Amanda, Glyngøre, Bornholms, Dronningen, Elvira m.fl.

Bæredygtighed og fødevaresikkerhed

Amanda Seafoods opfylder de strengeste krav inden for fødevaresikkerhed. Fabrikken i Frederikshavn er MSC, IFS og BRC-certificeret. Nævnte systemer gennemgås årligt af et eksternt uvildigt bureau. Vi har eget laboratorium, egen produktudviklingsafdeling samt kvalitetsafdeling og gennemfører kontrol i alle led i den daglige produktion, indtil de færdige produkter forlader fabrikken. 

Vi køber, så vidt det er muligt, bæredygtige råvarer til vores produktion og foretager kontrol hos vore leverandører og samarbejdspartnere i hele verden. Således sikrer vi os, at disse opfylder vore strenge krav til fødevaresikkerhed.

Amanda - en del af Insula koncernen

Amanda Seafoods er en del af den nordiske seafood koncern Insula. Koncernen består af 21 seafood virksomheder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Sammen dækker vi ethvert behov for fisk til detail, foodservice og horeca.

I Danmark har vi både frisk fisk- og fryseproduktion samt køl- og konserves produktion.

Vi er tæt på fisken og de friske råvarer med fileteringsfabrikker i Hvide Sande og Hanstholm, køl- og konserves fabrikken i Frederikshavn samt torskeleverfabrik på Island.    

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.