Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

om virksomheden

Hvad én mand ej magtede, de mange løfte”. Det var tanken, der i 1882 fik en flok lokale landmænd i Hjedding i Sydvestjylland til at gå sammen om at etablere Danmarks første andelsmejeri.

Frem til 1950’erne voksede over 1600 andelsmejerier op over hele landet. Her betød stigende krav til kvalitet og effektivitet, at nogle mejerier lukkede, mens andre – præcis som i den oprindelige andelstanke – lagde sig sammen i Mejeriselskabet Danmark (MD). MD fusionerede i 2000 med svenske Arla og blev til Arla Foods.

Global – med rødder i Norden

Selvom Arla i dag er en global mejerikoncern med produktion i 13 lande og mange tusinde medarbejdere, er tilknytningen til vores oprindelse meget stærk. Vi er stolte af vores rødder og af vores unikke råvare, mælken.

Det er en stolthed, som med tiden har udviklet sig til en passion. En passion for vores produkter, for god mad og for livets små glæder. Vores passion forvandler hvert år fire milliarder kilo råmælk til varer på butikkernes hylder. Vores passion står på morgenbordet og simrer i gryderne. Vores passion giver danskerne inspiration til gode madvaner. 

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Arla Pro. >
13.03.2020

Genanvendelse til opbevaring af fødevarer

Arla Pro bidrager til miljøindsatsen og gør samtidig hverdagen nemmere for professionelle køkkener.

03.02.2020

Nyhed: Grillost fra Arla Pro - nyt vegetarisk alternativ

ARLA® PRO GRILLOST er et danskproduceret produkt med dansk mælk• Fast konsistens med godt bid•…

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.