Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

om virksomheden

Jakobsens A/S er en af Skandinaviens største honningproducenter. Vi tilbyder et stort sortiment af konventionelle, økologiske og fairtrade honninger samt agave sirup, dressing og bolcher til detail, catering og industri.

Vores produkter sælges primært i Skandinavien, men vi eksporterer blandt andet også til en række Europæiske lande samt Kina. Produktion og tapning af vores produkter sker under faste kvalitetsprocedurer og medvirker til en høj kvalitet i produkterne.

Jakobsens A/S er en virksomhed med idealistiske kerneværdier og høj service. Vi gør vores ypperste for altid at give vores kunder den bedste service. Vi har desuden en meget høj leveringssikkerhed og en meget lav reklamationsprocent.

Vores idegrundlag bygger på:

- at tilbyde sikre og lødige fødevarer af god kvalitet til konkurrencedygtige priser.
- at forblive en kreativ og seriøs sparringspartner og en kompetent leverandør.
- at vi sammen med kunden udvikler kategorierne gennem produktudvikling, effektiv markedsføring og seriøs forbrugeroplysning.

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Jakobsens >
17.03.2020

En praktisk ny emballage

Nu kan du få dine yndlings honninger i en stor praktisk emballage.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.