Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

om virksomheden

Royal Greenland A/S, der ejes af Grønlands Selvstyre, er Grønlands største globale virksomhed, hvis aktiviteter omfatter fiskeri, produktion, markedsføring og salg.

Koncernen har 49 fabrikker verden over, hvoraf 38 er i Grønland, og har fem havgående trawlere, to mindre indenskærs trawlere og syv hellefiskefartøjer, der lander deres fangst til indhandlingsstederne på den grønlandske vestkyst.

Royal Greenland er blandt verdens ti førende seafood virksomheder og er den førende i verden inden for salg af rejer, hellefisk og stenbiderrogn.

The North Atlantic Champion

Hos Royal Greenland stræber vi efter at have den stærkeste markedsposition og den stærkeste tilstedeværelse på alle markeder som har langsigtet potentiale for vores produkter. Samtidig ønsker vi at blive den største globale leverandør af hellefisk og koldtvandsrejer og andre nordatlantiske arter med hvilke vi kan opnå denne position.

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Royal Greenland >
08.04.2020

Kæmpe Isingfileter

De kæmpe isingfileter er fulde af muligheder, og så smager de fantastisk.

08.04.2020

Panerede Mini Isingfileter

Små færdigstegte panerede isingfileter med masser af muligheder!

03.03.2020

Newfoundland hummer - hel og kogt

Hel, kogt canadisk hummer fra Newfoundland

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.