Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

om virksomheden

Som en stor produktionsvirksomhed arbejder Tulip også løbende med at nedsætte såvel virksomhedens CO2 udledning, som vores forbrug af andre ressourcer som eksempelvis vand. Tulip har gennem de senere år gennemført en række forbedringer på vores fabrikker, der markant har nedsat virksomhedens forbrug.

Samtidig har Tulip ændret den måde, hvorpå vi kommer af med vores affald, der i dag bliver brugt som biobrændsel og dermed sikrer miljørigtig energi til danske husstande.

På medarbejdersiden gennemfører Tulip løbende målinger af medarbejdertilfredsheden, og vi arbejder hele tiden hårdt på at forbedre såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø.

Samtidig stiller Tulip krav til sine underleverandører om, at de underskriver en såkaldt code of conduct, der stiller krav om, at vores leverandører overholder en række krav til blandt andet belastningen af miljøet og virksomhedens ansatte.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.