Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Arla Pro bidrager til miljøindsatsen og gør samtidig hverdagen nemmere for professionelle køkkener. Fra uge 35 er emballagen til Arla® Pro Øko forsynet med glas- og gaffelsymbolet. Dermed kan spandene lovligt genanvendes til opbevaring af fødevarer.

Har I tømt en spand økologisk cremefraiche? Tidligere ville spandene blive smidt ud, men snart kan I bruge dem igen med god samvittighed. Fra uge 35 er Arla® Pro Øko 5 kg-spande nemlig forsynet med glas- og gaffelsymbolet. Det betyder, at professionelle køkkener fremover kan genanvende Arla® Pro Økos velkendte plastikspande til opbevaring af andre fødevarer.


Arla® Pro bidrager til miljøindsatsen

Plastikemballage er ofte en nødvendighed i forbindelse med fødevareopbevaring. Indtil mere bæredygtige emballeringsmaterialer er udviklet, er det et ønske for Arla® Pro at bidrage til miljøindsatsen. 

Derfor er det en glædelig nyhed, at vi i forbindelse med navneskiftet fra Arla Harmonie® til Arla® Pro Øko ikke kun skifter logo og visuelt udtryk, men at vi også i tæt samarbejde med leverandøren har sørget for at få spandene forsynet med glas- og gaffelsymbolet, så de problemløst kan genanvendes af storkøkkener, når de er tømt og rengjort.


Det betyder glas- og gaffelsymbolet

Glas- og gaffelsymbolet viser, at producenten af spanden har vurderet, at spanden opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer.

På emballagen findes en QR-kode, som kan scannes, så du kan læse mere om glas og gaffelsymbolet og om, hvordan spandene kan bruges.


Miljøbevidst i en travl hverdag

For vores foodservice-kunder betyder det, at plastikspandene kan genbruges i stedet for at blive smidt ud, og at de kan spare penge ved at erstatte indkøb af plastikbeholdere til opbevaring. Dette vil samlet set bidrage til mindre plastforbrug i køkkenerne. Med Arlas glas- og gaffelmærkede emballage bliver det således nemmere at være miljøbevidst i en travl hverdag.


Sådan bruger du Arlas spande

Når du vil genbruge Arla® Pro Økos spande, behøver du blot at rengøre dem grundigt, og herefter kan du bruge dem til opbevaring af forskellige typer fødevarer og til både afkølede og varme madrester, som herefter skal på køl for at kunne anvendes en anden dag. Dog frarådes det at fylde fx varm fritureolie i spanden, da det vil påvirke muligheden for at stable spandene sikkert.

Et mindre CO2-aftryk

Arla® Pro arbejder kontinuerligt på at hjælpe foodservice-kunder med at opnå en mere bæredygtig og miljøbevidst køkkendrift og vil derfor også fremadrettet have fokus på tiltag, der på samme måde som Arla® Pro Øko-spandene kan gøre en mærkbar forskel. Den overordnede ambition er, at Arla vil reducere sit CO2-aftryk med 30 procent inden 2030 og arbejde mod at blive CO2-neutral i 2050.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

08.04.2020

Kæmpe Isingfileter

De kæmpe isingfileter er fulde af muligheder, og så smager de fantastisk.

08.04.2020

Panerede Mini Isingfileter

Små færdigstegte panerede isingfileter med masser af muligheder!

17.03.2020

En praktisk ny emballage

Nu kan du få dine yndlings honninger i en stor praktisk emballage.

17.03.2020

Flasker lavet af genanvendt plastisk

Jakobsens skifter squueze flasker ud med flasker lavet af genanvendt plastik.

13.03.2020

Genanvendelse til opbevaring af fødevarer

Arla Pro bidrager til miljøindsatsen og gør samtidig hverdagen nemmere for professionelle køkkener.

03.03.2020

Flotte farverige miniblinis

Trendy nyhed fra franske Le Monde des Crepes

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.