Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Fremgangsmetode

Udskriv

Bring bouillonen i kog. Smag til med sojasauce og riseddike. Kog nudlerne og fordel dem i skåle. 

Steg gyoza på den flade side til de har taget farve. Kom 2 dl vand på panden og læg låg på. Damp cirka 5 minutter og anbring i skålene. 

Steg de grillede svampe på en pande med lidt olie. Vend dem herefter med en smule sesamolie og TABASCO®. Lægges i skålene. 

Skær bokchoy i halve. Grill dem hårdt på skærefladen. Drizzle med sesamolie og limesaft. Lægges i skålene sammen med fintskåret kinaradise og forårsløg. 

Hæld den varme suppe over fyldet, og servér med det samme. 

TIPS: 
Tilfør retten smag og cremethed med sojaæg. Lad kogte, pillede æg marinere i sojasauce i minimum et par timer, inden de tilsættes.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Haugen-Gruppen AS Out of Home
Kanalholmen 37
2650 Hvidovre
Danmark
36343000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

SUPPE

FYLD

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.