Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Fremgangsmetode

Udskriv

1

Til den veganske "oste" sauce skrælles kartoflerne.

2

Skær dem i store tern.

3

Kom dem i en gryde med vand, der lige netop dækker kartoflerne.

4

Kom kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.

5

Blend til saucen er cremet.

6

Anret Nachos (veganske) og fordel Anamma Pulled Vego, Vegansk "oste" sauce og Beauvais Red Kidney beans ovenpå.

7

Tilbered Vego Nachos i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. eller til Anamma Pulled Vego er 70 grader.

8

Pynt af med jalapenos og friske krydderurter

Tip:

Server vegansk ostesauce som dip, som bechamelsauce eller til at gratinere grøntsager eller ligende i.
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.