Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Fremgangsmetode

Udskriv

Halvér fignerne og steg dem på en grillpande på skærefladen 1-2 min. 
Sautér skalotteløg og hvidløg i olivenolie, til løgene er møre men uden at de tager for meget farve.
Rist brødene og smør straks med ”løgolie”.
Fordel skinke samt ost ovenpå og top med figner og balsamico-glaze.
Pynt evt. med lidt rucola.

Tip: Kan man ikke få friske figner, kan den også laves med friske ferskner, pærer eller abrikoser.
Skær fersknerne i både og beregn ½ pr. brød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.