Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Fremgangsmetode

Udskriv

Steg hvidløg, skalotteløg og chili i olie. Tilsæt græskar og steg dem i ca. 5 min. Krydr med salt, kværnet peber og tilsæt æblemost samt vand til det lige dækker. Lad græskarstykkerne simre til de er møre. Blend græskarrene helt glatte og smag til med citronsaft. Rist hasselnødderne i ovnen ved 150 °C, til de er gyldne. Fjern skallen og hak dem groft. Brun smørret i en gryde, lad det køle lidt, tilsæt soyasauce samt hasselnødder og sæt til side.

Varm frikadellerne efter anvisning på emballagen. Vend grønkål og rosenkål med lidt olie. Grill det på en brandvarm pande, drys med salt og revet citronskal. Fordel græskarpuréen i tallerkner sammen med lune frikadeller og pynt med grillet kål. Dryp med nøddesmørret og servér med groft brød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.