Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Fremgangsmetode

Udskriv

Bland krydderierne i et ovnfast fad og rul kødet i blandingen, så det er helt dækket. Dæk fadet med folie og sæt nakkefileten i ovnen ved 125 °C i ca. 5-6 timer. Vend kødet et par gange undervejs.

Rør creme fraiche, limeskal og saft sammen og smag til med salt og peber. Kog majskolberne i letsaltet vand i 4 min., så de stadig har bid. Grill dem på en rygende varm grillpande og skær kernerne af kolberne. Halvér avocado, fjern sten og skal og skær kødet i både. Rens forårsløgene og snit dem på langs. Tag kødet op af stegeskyen og træk det fra hinanden med to gafler.
Fordel salat, nakke, majs, avocado og forårsløg på lune tortillaer og top med limefraiche og koriander.

Tip: Prøv det også i burgerboller.

Har man travlt kan nakkefileten nemt erstattes med pulled pork.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.