Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Bähncke er blandt mange bedst kendt for den originale danske sennep, som kommer i mange forskellige varianter. I godt 160 år har vores sennepsmestre værnet om de originale recepter, sennepshåndværket og den traditionsrige smag og kvalitet. I Skælskør råder vi over Danmarks eneste sennepsmølleri, der maler frø til både mel og sennep.

Sennep er et ældgammelt krydderi, som har været brugt i nordisk madlavning i årtusinder. I Danmark har vi en lang tradition for at bruge sennep som tilbehør til f.eks. skinke, pølser, kål, men også som smagsgiver i dansk madlavning. Sennep er uovertruffen som ingrediens i dressinger, saucer, sammenkogte retter og som dip til kød, fisk el.lign. Du kan også bruge sennep til glasering, marinader, i æggeretter eller i stedet for smør under pålæg.

Vælg mellem Bähnckes mange kendte smagsvarianter. Se opskrifter med sennep her.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.