Vigtig information til redaktører

Madværkstedet Online er nu lanceret på www.madværkstedet.dk. Dette domæne (www.madværkstedetdev.dk) overgår nu til intern testplatform og kan således ikke længere anvendes til at uploade indhold. Tryk venligst på knappen nedenfor for at gå til madværkstedet.dk, hvor du kan logge ind som redaktør og tilføje indhold som sædvanligt.

Gå til madværkstedet.dk

Masser af grønt på gaflen er blevet en vigtig del af en moderne kantine. Flere og flere foretrækker mad uden kød. Samtidig har dine kunder forventninger til, at den grønne mad smager af noget og ser lækker og indbydende ud. Med de rigtige klimavenlige produkter fra Orkla Foods Danmark, kan du altid servere et kødfrit alternativ og gøre en grøn forskel hver dag.

Anamma er 100 % vegansk og helt fri for mælk, æg og gluten. Vælg mellem Anamma Formbar, Anamma Vegofars Øko, Anamma Vegoburger eller Anamma Vegopølser.

Lecora er svensk og kendt for sine lækre, økologiske, vegetariske og soyafri produkter. Vælg mellem Lecora Øko Mung fars, Lecora Øko Mung Nuggets, og Lecora Øko Mung bønner.

Bähncke, som blandt mange er bedst kendt for den originale danske sennep, er aktuel med Bähncke Vegansk Mayonnaise, som er helt fri for æg. I smag og konsistens lægger den sig tæt op ad traditionel mayonnaise.

Med Orkla Foods Danmarks spændende sortiment af plantebaserede produkter, kan du rulle dig ud i alverdens køkkener. Se opskrifter her.

 

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.